Aqua Swim Camp 2022

SWIM CAMP LOGO

Å kunne svømme er en grunnleggende ferdighet som alle mennesker må kunne. Det kan redde ditt og andres liv. Vi i Stavanger Svømmeklubb er utrolig stolte av at vi lærer tusenvis av Stavangers innbyggere å svømme hvert eneste år!

Stavanger Svømmeklubb arrangerer sommeren 2022 Aqua Swim Camp. Arrangementet er støttet av Stavanger kommune som en del av «Barnas Sommer» og prosjektet «Lær å svømme», og Gjensidigestiftelsen, hvor målet er å sikre at flest mulig nye barn og unge blir svømmedyktige.

Aqua Swim Camp er et gratis heldagstilbud for barn i alderen født 2012 – 2015 (7 – 10 år) som ikke er svømmedyktige og som er bosatt i Stavanger kommune. Tilbudet er åpent for alle i målgruppen uten krav til medlemskap. Arrangementet arrangeres mandag til fredag kl. 08.00 – 15.30 i følgende uker:

  • Uke 26 | Hundvåg svømme- og idrettshall
  • Uke 27 | Hetland svømme- og idrettshall
  • Uke 28 | Hetland svømme- og idrettshall
  • Uke 29 | Hetland svømme- og idrettshall

Deltakende barn blir delt inn i ulike aldersgrupper som de følger gjennom idrettsaktiviteten hele uken.

Det blir servert lunsj hver dag, samt tilgang til frukt. Dersom barnet har matallergier/intoleranse eller andre spesielle matbehov, er det viktig at du oppgir ved påmelding. Vi serverer glutenfri mat og halal ved behov. Andre matbehov må ordnes selv og sendes med barnet hver dag.

Påmelding

Påmeldingsfristen utgått

Påmelding forutsetter deltakelse en hel uke og hvert barn kan maks delta 1 uke.

Alle mottar kvittering om mottatt søknad etter innsendelse.

De barn som blir tildelt plass får en bekreftelse om dette fra Stavanger Svømmeklubb ila 1-2 uker etter påmelding. Barn som ikke har deltatt på organisert svømmeopplæring tidligere og som ikke er svømmedyktig vil bli prioritert. Barn som er påmeldt, men som ikke får tildelt plass, blir automatisk satt på venteliste og gitt beskjed om dette.

Stavanger Svømmeklubb har ingen egne personlige assistenter, kun gruppeledere/instruktører. Tilbudet er tilrettelagt for barn som kan delta på egenhånd i aktivitetene.

Stavanger Svømmeklubb overholder Stavanger kommune sine retningslinjer for smittevern ved organisert idrettsaktivitet. Samtidig ber vi foresatte forholde seg til nasjonale og kommunale smittevernregler for barn og unge i forbindelse med covid-19 og sykdom generelt. Ved symptomer på sykdom bes foresatte om å holde barnet hjemme fra idrettsaktivitetene.

Kontaktinformasjon

Eventuelle spørsmål kan rettes sentralbord på telefon 51 29 30 60 (mellom kl. 08.00 – 15.00) eller på epost post@stavangersvommeklubb.no.

Stavanger kommune arrangerer i samarbeid med frivillige lag og organisasjoner Barnas Sommer.

Takk til Stavanger kommune

Takk til Gjensidigestiftelsen