Reisebrev Hjørring 2014

Hei alle der hjemme! Her kommer et lite reisebrev fra oss alle i Hjørring 🙂 Reisen fra Stavanger til Hirtshals gikk veldig bra. Vi gikk ombord på båten i åtte tiden, spiste, jabbet og klokka 22.00 gikk vi til lugarene og la oss. Overfarten var ganske værhard, men de alle fleste av oss sovnet ganske raskt.

Dag 1.
I dag våknet vi klokka 07:00 og bussen sto utenfor å ventet på oss. Turen til Dana Cup sportssenter i Hjørring tok ca. 15 min. Der fikk vi frokost med en gang vi kom inn døra. KJEMPE god mat! Vi fant rommene våre og pakket ut. Første svømmeøkt for NM og K1 startet allerede kl 09.00 og kl. 10:00 bar det i vannet for K2 og K3. Treningen dreide seg mest om teknikk og tilvenning til 50 meters langbane basseng. Etter treningen var det tid for lønsj og avslapping. Noen sov mens andre spilte biljard, tv-spill, sjakk, gjorde lekser, shoppa eller rett og slett bare kula’n.

Kl. 17:00 var det tid for treningsøkt nr 2. Alle gruppene var i vannet samtidig og dette var en knallhard to timers økt!! Samtlige fikk tatt seg helt ut og etterpå hadde vi en lang god utstrekking.

Til middag fikk vi ris og kylling i karry. Yummy!!! Etterpå hadde vi den tradisjonelle kinderegg utdelingen til dem som hadde hatt best innsats på dagens to treninger. Alle trente VELDIG bra, men noen utmerker seg alltid. NM og K1 delte ett egg og det gikk til Celine, i K2 hadde Lisa og Anne gjort det best og i k3 gikk eggene til Magnus og Erle Marie. Godt jobba folkens! I morgen starter vi med blanke ark og er klar for kampen om kinderegget!!!

Etter middag har vi bare chilla’n. Nå er klokken 21:30 og loppekassen venter. Her kan dere se bilder fra i dag!

Snakkes i morgen!
Hilsen Lisa, Hedvig og Anne!

Ps! Følg oss på Instagram så får dere en del kjekke bilder på direkten: http://instagram.com/stavangersvommeclub 

 

15290790217 8c2d2860e8 b

Dag 2.
Allerede klokken 7 var det frokost for alle gruppene. Etter frokosten var NM og K1 klare for dagens første trening som startet 7.40. Denne økten var vi alle forberedt på at skulle bli hard, så vi hadde alle en god landoppvarming med Helene i spissen. Mens K1 trente med Samuli hadde Thomas ansvar for å la NM gruppen slite. Dessverre for trenerne overlevde vi alle serien. NM gjengen pushet hardt med god støtte fra hverandre og coachen var meget fornøyd. K1 gruppen svømte ca 6000 som besto av lengre rolige distanser og 50metere som var bensprint. Etter denne økten var det mange slitne og glade fjes å se på kanten. Thomas avslutter økten med en motiverende replikk: ”Mycket gott jobbat, gänget”. Etter dette kunne alle fra K1 og NM gå tilbake til vandrerhjemmet og gjøre seg klar for neste økt.

Etter at treningen til de eldste var ferdig, tok det ikke lang tid før de yngre var på plass og klare til å gjøre en minst like god innsats. Denne økten var det Pontus som hadde ansvar for, så det ble medley teknikk.

Mellom treningene var NM gruppen en liten tur på treningssenteret og fikk gjort en god styrkeøkt. Deretter var det rett tilbake i bassenget for dagens andre økt. Denne økten var en rolig og lang restitusjonsøkt på 6000 meter. K2 og K3 hadde en knallhard hovedserie som var 20*100 beste snitt. Denne treningen ga gode resultater og imponerte trenerne!!!

Etter middag ble det delt ut kinderegg, som vanlig. I dag gikk kindereggene til tvillingene i K3, Viktoria og Ingrid, Malin og Sebastian T fra K2, Marie S fra K1 og Maren fra NM. Alle hadde utpekt seg på forskjellige måter under dagens treninger. 

En tradisjon som skal gjøre at konkurransegruppene blir bedre kjent, er de årlige konkurransene. Vi ble delt inn i sju grupper, hvor den eldste var gruppeleder og hadde ansvar for gruppen, som besto av noen i alle aldre. Dagens konkurranse var å lage et lagnavn og heiarop og fremføre det. Det ble god stemning og mye latter når gruppene viste frem sitt prestasjon. De forskjellige gruppene var: Hellige ender, De utrolige ukreative, Kung fu turtles, Bananene, The walkietalkies, Dangerous divas og Dashing dolphins.

Se bilder fra dag 2 her.

Nå har roen senket seg, og vi er alle klare for en ny dag, med nye muligheter i morgen.

Hilsen Ida og Maren  (NM)

 

swim yoga

Dag 3.
Alle gruppene hadde frokost klokken 07.00. NM og K1 hadde trening først der alle var forberedt på hardt, men de hadde først 20min oppvarming der Emily hadde ansvaret. Treningen til NM inneholdt for det meste mye bein og “back in speed” med Thomas. Mens K1 hadde 20×100 med Samuli, der annen hver skulle være crawl og egen som skulle gå descending opp til max tempo. Mange synes dette var tungt, men alle overlevde heldigvis. K2 og K3 hadde ikke svømmetrening på morgenen, men hadde istedetfor en knallhard springeøkt, hvor de sprang 7km. Utrolig bra jobba folkens!! Det var mange som virkelig kjørte på og ikke gav opp selv om det gjorde vondt. Dokker e goe :))

Nå var svømmerne klare for lunsj etter mye bra jobbing.

Klokken 14.30 var NM og K1 klare for dagens andre økt med Thomas. De hadde først en halvtime med oppvarming med Thomas, der de hadde øvelser på land som skulle bygge opp til det det de skulle gjøre i bassenget etterpå. Etter denne halvtimen var det på tide å svømme litt. De hadde bare 1 time, derfor var det viktig å være effektive slik at de fikk gjort mest mulig. Treningen var basert på mye sprint, og de ble delt inn i firegrupper, der alle gruppene hadde hver sin bane og alle gjorde forskjellige ting, også byttet de etter hvert slik at alle fikk gjøre alt. De skulle egentlig ha en 50m max fra pallen på slutten, men fikk dessverre ikke tid til det.
Nå var det K2 og K3 sin tur å trene. De hadde 5500m restitusjons trening fra springeøkten fra morgenen. Pontus skrev opp treningen på tavla og de skulle svømme treningen i sitt eget tempo.

Etter middag og en bra dag med bra treningsøkter fra alle gruppene, var det påtide med utdelingen av kindereggene. I dag ble kindereggene delt ut til Kari Y. fra K3, Anne fra K2, Emily fra K1 og Thomas fra NM. Mange svømmere utmerket seg i dag, derfor var det veldig vanskelig å velge hvem som skulle få kindereggene. Vi har bare flinke svømmere i SSC at alle kunne egentlig fått kinderegg hver dag 😉

Nå er snart enda en dag her i Hjørring forbi og vi har mange slitne svømmere og trenere som er klare for å sove slik at de er klare til nye treninger og muligheter imorgen. Mange gleder seg til imorgen kveld for da skal alle gruppene på bowling. Det blir spennede å se om svømmere er så flinke i bowling som de sier de er :))

Bilder fra dag 3 på bunnen her.

Hilsen Emily og Helene (K1)

 

kari start

Dag 4.
I dag hadde K1 og NM fripass på morgenen, mens K2 og K3 var på trening. NM hadde styrke og var veldig flink.

Senere på kvelden hadde K1 og NM restitusjonssett, hvor i hadde en time med valgfri svømming. K3 og K2 var kjempeflink og hadde en hard crossfittrening på morgenen og Bingotrening på kvelden. Dette syns de var veldig kjekt.

Til middag fikk vi taco, noe som gjorde dagen enda bedre ☺ De som fikk kinderegg var Kari og Kristian fra K3 og Øyvind jr. og Jerlow fra K2. Ingen fra NM og K1 fikk egg fordi det var restitusjon på kvelden. Istedenfor blir det utdelt to i morgen (torsdag).

sveingard bowling

På kvelden etter middag dro alle på bowling for å feire Paul og Øyvind jr.! Det var veldig gøy. Vi ble delt inn i forskjellige grupper med svømmere fra alle grupper. Alle syns dette var gøy. Det var veldig mange flinke.

Hilsen
Marie H og Kristin (K1)

 

ssc fitnes world

Dag 5.
I dag fikk K3 og K2 sove litt lenger pga god trening. Vi hadde frokost kl 9 og Kl 10 dro vi på Zumba. Det var kjempegøy! Det var lunsj kl 12 og vi hadde pizza. Den var god!

Kl 17-19 hadde vi trening. Malin P hadde oppvarmingen på bassengkanten Vi hadde en hard medley trening, alle var slitne etterpå! Treningen var gøy, men treneren mente at alle kunne gjort det bedre. Etter treningen hadde Øyvind Jr tøying og strekking.

Senere var det middag og etter på ble det delt ut egg. På K3 fikk Mathea og Viktoria. På K2 fikk Malin B og lille Marie YL(som går på hai).

Etter middag hadde vi Kahoot med lagene. Det var kjempegøy! Lag 3 vant. Etter det var det noen av lagene som øvde til Talentiaden som er i morgen.

Bilder fra dag 4 og 5 her.

Hilsen
Kari, Mathea, Ingrid og Viktoria.

Dag 7.
I dag er siste dagen på leir her i Hjørring. Dagen startet med frokost 05.30 for NM og K1 utøverne. Den planlagte svømmeøkten vi skulle ha fra 06-08, ble ikke noe av da det var ingen som kom å låste opp for oss inn til svømmehallen. De fleste ble med Håkon på en relativt rolig joggetur istedenfor, mens noen tok turen til sengen for ett par ekstra timer søvn.

K2 og K3 hadde “stevne” på morgningen hvor alle svømte 400fri og en valgfri 200m. De som perset fikk sjokolade, men siden det var så mye sjokolade igjen fikk alle sammen en bit 😉

k1 middagstur hjorring

Etter trening var det pakking og rydding av rommene. Det ble en lang dag med mye venting så noen av de eldste tok turen til sentrum for å spise på Jensens bøfhus. Ellers ble det fifa, sjakk og biljard på de som var igjen på huset.

ssc vinnerlag hjorring 2014

Siste treningen sto for tur, og alle var spente på hva som skulle skje. Vi ble delt inn i de gruppene vi har vært i hele uken, og fikk vite hvilke stafetter som skulle svømmes. Etter stafettene ble Anne i K2 tildelt premien for beste innsats for hele leiren, og det ble avslørt hvem som stakk av med seieren totalt i lagkonkurransen. Lag 3, som besto av Håkon, Synnøve, Jerlow, Oscar, Lise, Erle og Aud Sofie, stakk av med seieren.

Nå sitter vi på båten hjem, og vi gleder oss til å treffe alle dere der hjemme igjen.

Bilder fra dag 6 og 7 her.

Tusen takk for en fantastisk leir!!

Hilsen
Håkon, Synnøve, Jerlow, Oscar, Lise, Erle og Aud Sofie

hjorring dag1

Arkiv