Reisebrev 10 Florida

Lørdag 16 oktober og siste dag i Pompano Beach. Dagen i dag har bestått av to treninger i vannet og en basistrening. De fleste har benyttet tiden mellom treningene ved bassenget og på stranden. Ellers har de fleste vært på butikken for å kjøpe snop med hjem……..

Ikveld slapp vi voksne lett unna for da spanderte vertskapet grillfest på oss. Dominic har brukt to dager på å forberede kylling, spareribs, pastasalat, potetsalat, en knallgod pølserett, salat, hamburgere og pølser til alle oss 43 + noen andre gjester pluss noen av de andre beboerne her på hotellet. Vi laget dessert, fruktsalat med krem og youghurt med honning. Knallgodt!!!! og plenty med mat. Etter maten ga vi vertene våre hver sin flaske vin. De håper vi kommer igjen, og det gjør vi også 😉 Til slutt kåret vi vinnerne av kokkekonkurransen. Jentene scoret høyt på presentasjon og rydding, guttene scoret høyt på smak og mengde, så i god SSC ånd delte vi seieren mellom guttene og jentene….En Vinner, alles seier! Resten av kvelden har gått med til pakking og veiing av bagasjen. Mange tok med seg gamle klær hit. Disse blir lagt igjen. Eierne sier at dette vil bli vel tatt imot av vaskehjelpene våre som er fra Haiti. Svømmerne har dessuten samlet masse mynter som de skal gi til vaskjehjelpen før vi drar imorgen. De kommer til å bli veldig glad.

Imorgen er planen som følger. Frokost hjemme, morgentrening fra 8-10. Deretter blir det IHOP på alle med god amerikansk forkost. Så blir det litt soling før bilene blir fylt opp fra klokken 13. Klokken 13.30 begynner turen til flyplassen. Vi gir oss selv god tid til innsjekk osv siden vi er så mange som skal sjekke inn vår baggasje. Flyet går klokken 17:40 til Paris.

Deretter blir det to flygninger til vi Amsterdam før vi lander rett før klokken 16 på mandag. Gleder oss til å treffe alle igjen.

Christin

Arkiv