Reisebrev 1 fra Pompano Beach, Florida

Hei alle hjemme. Her kommer hilsen nr 1 fra Florida.

Reisen over gikk utrolig bra. Alle sammen var forventningsfulle foran den lange reisen, men turen gikk utrolig bra. Vi hadde ikke mer enn nødvendig tid mellom noen av flightene, så det var rask og effektiv forflytning mellom gater og toalettstopp på alle 40. Mange var spente på møtet med amerikanske immigrasjonsmyndigheter. De ble så imponert at vi var på en 100 års jubileumstur at de var rett og slett hyggelige med oss. Det som tok mest tid var å få ut leiebilene. Alle sammen var trøtte på dette tidspunktet. Vi har leid de billigste bilene som vi fant så vi var litt usikre på tilstanden på de bilene vi fikk. Vi hadde bestilt 2 * 12 seter, 2*7 seter og en 5 seter. Etter at alle bilene var tildelt sto vi med 2*15 seter og 3*7 seter. Alle bilene er helt nye og hvite, så det er hvit kolonne av biler som kommer når vi drar av sted. Ved hjelp av GPSer og tett kolonnekjøring så fant vi fram til motellet vårt, Ronny Dee. Her ble vi møtt av eieren, Richard, en superhjelpsom eldre mann. Da hadde vi vært på reis i nesten et døgn. Jeg tror alle mann var glad for å legge hodet på puten da vi var vel innlosjert. Motellet ligger kun et par minutter fra stranden.

Den første dagen gikk stort sett med til å handle inn mat til alle rommene og finne oss til rette. Svømmerne trente basis trening på stranden og svømte på kvelden. Svømmeanlegget er helt topp, så alt ligger til rette for en fantastisk leir. Etter basisen, dro vi rett på shopping. Vi hadde kun tre timer på senteret, men alle fikk sondert terrenget og er klar for “the kill” neste gang vi kommer. Etter kveldstrening laget alle mann kjøtt, saus, spaghetti og salat. Etter det stupte alle mann i seng igjen. Vi voksne ble sittende opp for Bebbe og Igor kom fra Sverige. Superkoselig å få dem på plass og alle er forventningsfulle i forhold til å lære mer om mentaltrening.

Idag har svømmerne tre treninger: svømmetrening morgen og kveld, og basis med Marton og mentaltrening med Igor som mellompass. Innimellom treningen så dro vi til nærmeste APPLE STORE!!! Her fikk vi unnagjort Ipad og Ipod kjøp i stor stil. Det føltes deilig å skaffe seg yndede Apple produkter til halv pris.

Mellompasset var spennende i dag. Først hadde vi en introduksjon og noen øvelser som vi gjennomgikk med Igor. Deretter så løp vi intervalltrening i sanden organisert av Marton. Det var deilig å løpe langs stranden mens vannet skvulpet opp rundt bena på oss. Deretter fortsatte mentaltreningen med Igor hvor vi lærte enda noen øvelser som kan være nyttige for alle sammen. Vi har bestilt pizza som blir levert etter treningen for vi regner med at alle er slitne etter tre treninger i dag.

Arkiv