Viktig oppdatering re. treninger og tiden fremover

Ref. pressekonferanse på Statsministerens kontor som ble avholdt klokken 14:00 i dag avlyses herved all trening inntil videre.

Utøvere og trenere i klubben som var på treningsleir i Polen i vinterferien er herved også satt i hjemmekarantene frem til og med førstkommende søndag. Etter hva vi har fått av informasjon har ingen utøvere eller trenere som de siste ukene har vært på reise med klubben til Polen og Sverige symptomer på sykdom pr nu.

Styret besluttet også i går at alle arrangementer og møter innad i klubben samt ting vi hadde planlagt av stevner, leirer etc ref. terminlisten vår utgår til og med til etter påskeferien. Hva som skjer etter påsken vil vi komme nærmere tilbake til når vi ser hvordan situasjonen er på dette tidspunkt. 

Klubbens annonserte årsmøte utsettes også på ubestemt tid. Ny dato vil bli annonsert når dette blir aktuelt.

Klubben jobber nå på spreng med å prøve å få tilbakebetalt alt som er forhåndsbetalt av transport, hotel, mat etc til stevner og leirer i denne perioden. Om dette lar seg gjøre vil klubben kreditere de foresatte som pr nå har betalt inn egenandeler for disse. 

Klubbens trenere vil i løpet av dagen i dag eller i morgen sende ut treningsprogram til utøverne som ønsker å drive med egentrening hjemme i perioden dette pågår. 

Vi holder dere fortløpende oppdatert om ting skulle endre seg, så følg med på epost, hjemmeside og sms i tiden som kommer!

mvh, 
Stavanger Svømmeklubb

stop covid 19

Arkiv