SSC på treningsleir i Malaga 6-13 mars 2011, reisebrev no 2

Onsdag hadde vi en kjempe god trening, alle svømmerne vær positive og gjorde en kjempe innsats. Treningen var veldig hard men det påvirket ikke svømmerne. NM svømmerne, svømte i 25 m bassenget og svømmerne som skal delta på SSC åpent stevne svømte i langbane.

Vi har ikke hatt veldig flaks med været det er ganske kjedelig og reiner mye. Tur er at vi er et kjempe godt gjeng med et godt smil og vi trenger ikke sol.

Regnet gjorde at turen til Gibraltar ble innstilt og i stedet for vi å shoppede på Plaza Major.

På ettermiddagstreningen var vi inndelt i to grupper, den ene gruppen svømte en rolig trening med lit sprint, crawl svømmerne hadde teknikk med Bebbe og Pontus.

Torsdag hadde vi tre forskjellige grupper ene gruppen hadde bryst teknikk med Bebbe og Monica, de andre to gruppene hadde sprint.

Trøtte og sletne etter mange økter tokk vi det rolig mellom øktene, mange av svømmerne ligger på rommene sine og enten ser på film eller spiler på pc-en.

Etter middags treningen var inndelt i tre grupper igjen to av gruppene hadde samme opplegg, men vi delte inn det så at den ene gruppen startede med å ha basis/tøying og den andre svømte en rolig serie med lit sprint og fokus på distanse/tak. Etter cirka en time bytte gruppene. Tredje gruppen hadde også de en rolig trening med fokus på puls.

Fredag begynte med en syretrening, Alle svømmerne gjorde en knall god innsatts og det ser veldig bra ut innfor kommende stevner.

Etter ni treninger så tokk vi endelig en ettermiddag fri. De som ville fikk bli med til Malagasentrum til et shoppingsentre (El Corte Ingles). Etter at ha vært i Florida med nesten samme svømmere vet vi jo at de liker å shoppe.

Vel hjemma på hotellet igjen fant Pontus en del av svømmerne i karaoke action. Super kjekkt, dette viser bare hvilken konge stemning det er i gruppen. (Se flm på facebook). =)

I morgen fortsetter vi med de to siste trenings øktene.

Hilsen fra Malaga.

Arkiv