SSC på treningsleir i Malaga 6-13 mars 2011, reisebrev no 1

21 forhåpningsfulle svømmere på tur i Malaga 🙂

Søndag begynte bra og vi hadde en veldig god basis trening. Svømmerne hadde en svært god innstilling til treningen og kjørte på veldig bra.

Mandags morgen var det tid for første svømme økt. Etter en del venting på bussen som var veldig forsinket, fikk vi først en tur i Torremolinos og bussjåføren tok oss til feil svømmeanlegg. Tur var at vi alle reagerte ettersom vi vært her i forrige år.

Etter ennå en tid i bussen kom vi endelig fram til Malagas svømmeanlegg som er ett kjempe flott anlegg. Første økten ble en veldig rolig økt der svømmerne skulle anpasse seg til vannet og svømme i langbane.

Etter en liten pause var det tid for økt to, bussen stod fint og ventet utenfor hotellet vårt og vi kom til svømmehallen i god tid. Denne økt var del to i anpasningen til langbane og vi la inn litt sprint i den.

Ventilasjonen i anlegget er kanskje ikke det beste, mange av svømmerne har vanskelig med pusten, men det er bare en vanesak og blir forhåpnings vis bedre i morgen. Vi har hatt vår mentale trening og svømmerne er veldig bevisst på hva de må gjøre for at det skal bli bedre. Både når det gjeller pusten og treningen.

Alle svømmerne har gjennomgått et individuelt samtal med oss trenere Sebbe, Monika og Pontus.

Vi ser mange motiverte svømmere og denne leiren kommer til å gjøre godt for oss i kommende stevner (NM og Stavanger åpent stevne).

Mer beskrivelse av leiren kommer!

Hilsen fra trenerne 

Arkiv