Reisebrev 7+8 Florida

Vi kom så sent hjem igår at det blir to reisebrev i ett denne gang. Gårsdagen startet kokken 05.30 om morgenen og endte ved midnatt – en lang dag for alle! Vi startet dagen grytidlig denne dagen for å kjøre til Orlando og Universal Studio. Klokkken 6 var vi alle i bilene og den hvite kolonnen kjørte nordover. Turen til Orlando tar ca 3 timer, men vi måtte ha dopause underveis. Vi stoppet på en Dunkin Donuts på veien og her ble det innkjøp av diverse doughnuts (amerikanernes versjon av smultringer med enten godsaker strødd oppå eller med fyll inni. SSC gjengen tok for seg av godene på veien – usunt men nam så deilig!

Vel framme møtte vi amerikansk organisering på sitt beste. Parkeringen var organisert, billettkøene og alle arrangement innii parken fløet perfek. Det var mange folk i Universal Studios, men langt i fra høysesong så det var ikke så lang ventetid på de ulike gjøremålene. Vi var i parkene mellom 11 til 18 og tiden fløy av sted. Vi møttes klokken 18 til middag på verdens største Hard Rock Cafe. Den har plass til 3000 gjester. Her spiste vi masse deilig mat før vi igjen kjørte hjemover klokken 19.30. Turen hjem gikk fint. Svømmerne sov, mens vi voksne drakk på sterk kaffe for å holde oss våkne. Lang dag, men svært vellykket.

Idag, torsdag 14, hadde vi ingen svømmetrening på morgenen, kun 1 time mentaltrening med Igor. Idag snakket vi om håndtering av kritikk og viktigheten av vennskap. I vår sammenheng, vennskapet i SSC. Vi voksne fikk nesten klumpen i halsen av denne seansen. Dette var siste time med Igor for denne gang, men mer kommer…. heldigvis. Han er slik et flott menneske og hans budskap er så vannvittig bra. Så heldige vi er som har funnet ham….Klokken 11 dro vi på S-H-O-P-P-I-N-G. 8 stk dro hjem tidlig og de ble med Marton på Houston’s. Der spiste de verdens beste spare ribs. Resten spiste lunch på shoppingsenteret og shopppet til klokken 17. Derette bar det rett på trening. Her hadde vi et rolig pass. Til kvelds spiste vi take away kinamat og rester av chilli. Alle hoppet i seng glade og mette. Nok en kjekk dag er over i Pomano Beach i Florida. Alle er like blide og vi voksne er slitne men
glade for at ungdommene er så blide.

Arkiv