Klubbtøy | PRO Melings AS

Melings_logo_ny2020 (003)

Stavanger Svømmeklubb har avtale med PRO Melings AS som vår leverandør av klubbtøy. De har satt opp en flott kolleksjon til oss, og her kan alle som ønsker det bestille klær og artikler med klubbens logo til fornuftige priser.

Vi er stolte av klubben vår, bli med oss å vise det!

Bestillings- og leveringsperiode for klubbtøy/-artikler

• Bestilllingsperiode 1 (november – januar) – frist 1. februar | Levering innen 1. mars
  • Bestillingsperiode 2 (februar – april) – frist 1. mai | Levering innen 1. juni
  • Bestillingsperiode 3 (mai – august) – frist 1. september | Levering innen 1. oktober
  • Bestillinsgperiode 4 (september – oktober) – frist 1. november | Levering innen 1. desember

Du kan som kunde bestille fortløpende gjennom hele året. Utlevering av produkt vil skje etter angitt bestillingsfrist for angitt periode.

Når produktet er klart kan det hentes i PRO Melings lokaler i Langflåtveien 37, 4017 Stavanger (kart)

Trenger du trenings- og konkurranseutstyr? Les her.