Stevnepåmelding

Sandnes Open 2021

fredag 10 desember 2021 17:00 - søndag 12 desember 2021 18:00
Egenandel kr. 0

Kjære svømmere og foresatte.

Da er vi klare for påmeldingen til Sandnes Open 2021.

PÅMELDINGSFRIST ER 4. DESEMBER.

Stevnet er for følgende grupper:

Elite 1, Elite 2, Junior/Senior, Medley Junior/Senior, Junior Ung Jenter, Junior Ung Gutter, Medley Junior Ung 1+2, Rekrutt Jenter, Rekrutt Gutter, Dreamteam

Medley Rekrutt (etter avtale) Rekrutt Ung Jenter (etter avtale) Rekrutt Ung Gutter (etter avtale)

Innbydelsen finner dere her

Ta en prat med din gruppetrener før påmeldingen ;-)

Påmeldingen for Elite, Jun-Sen og Jun Ung gjøres igjennom Medley. Har du problemer med dette, henvend deg til Monica.

Vennlig svømmehilsen

Trenerteamet i SSK

Stavanger Svommeklubb Sertifisert Eliteklubb 2021

SSK Sertifisert Eliteklubb merke

Stavanger Svømmeklubb er sertifisert som en av tre Eliteklubber i Norge av Norges Svømmeforbund!