Sosiale arrangementer

Ishockeyveien 2
PÅMELDINGSFRIST 17. NOVEMBER

Julebord 2021

Stavanger Svømmeklubb har gleden av å invitere alle instruktører, trenere, administrasjon og styret, til julebord fredag 3. desember på Clarion Hotel Energy.

Påmeldingsfrist 17. november.

For mer informasjon les invitasjonen her.

Husk å oppgi allergener og/eller alternativt kosthold.

Velkommen!

Stavanger Svommeklubb Sertifisert Eliteklubb 2021

SSK Sertifisert Eliteklubb merke

Stavanger Svømmeklubb er sertifisert som en av tre Eliteklubber i Norge av Norges Svømmeforbund!