Leirer

Forhåndspåmelding til treningsleir i høstferien 2021

fredag 8 oktober 2021 - søndag 17 oktober 2021
Egenandel: kr. 4500.

Kjære foresatte og svømmere.

I terminlisten er planlagt en treningsleir i høstferien.
Denne skal egentlig avholdes, tradisjonen tro, i Hjørring, Danmark.
Avreise er planlagt den 08. oktober med hjemkomst den 17. oktober.

Der knyttes fortsatt stor usikkerhet til innreisereglene til Norge på hjemkomsttidspunktet og derfor ser vi etter andre alternative treningssteder også. Vi har en avbestillingsfrist til Hjørring den 23.september, så deretter kommer vi tilbake med mer informasjon om sted for leiren.

Før det ønsker vi å få en tilbakemelding på hvor mange som ønsker å delta på leiren.

Gjør din FORHÅNDSPÅMELDING TIL HØSTFERIELEIREN her.
FRIST for påmelding er den 21. september.
Dette er med forbehold om sted og eventuelt antall dager.

Om man ikke deltar på treningsleir, vil der bli arrangert høstferietrening i Stavanger.

Vi ønsker også en tilbakemelding om reiseledere. Vi ønsker 2 reiseledere på turen. Om foresatte er interessert i å være ledere på turen, ta kontakt med Silje Steines: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Stavanger Svommeklubb Sertifisert Eliteklubb 2021

SSK Sertifisert Eliteklubb merke

Stavanger Svømmeklubb er sertifisert som en av tre Eliteklubber i Norge av Norges Svømmeforbund!