Årsmøte

mandag 8 november 2021 19:00 -20:00
PÅMELDINGSFRIST 05. NOVEMBER

Innkalling til ekstraordinært årsmøte i Stavanger Svømmeklubb 2021

Styret innkaller herved til ekstraordinært årsmøte i Stavanger Svømmeklubb i henhold til NIFs lov § 2-19. Møtet blir holdt digitalt, saksdokumenter kan lastes ned her og link til digitalt møterom blir ettersendt til påmeldte medlemmer. Påmelding til møtet gjøres ved å trykke på registreringsknappen lengre nede på denne siden innen fredag 5. november.

Ekstraordinært årsmøte vil behandle følgende saker:
Sak 1 Godkjenning av fremmøtte representanter.
Sak 2 Godkjenning av innkalling, saksliste og forretningsorden.
Sak 3 Valg av møteleder, sekretær og to medlemmer til å underskrive protokoll.
Sak 4 Engasjere registrert revisor til å revidere idrettslagets regnskap.

Minner om at de som ønsker å avgi sin stemme på årsmøte må være betalende medlem og over 15 år. Deltakere på SSK svømmekurs som er over 15 år er også fullverdige medlemmer. Andre som ønsker å avgi sin stemme må ha betalt sin medlemsavgift på kr. 300 1 mnd. før årsmøtet avholdes. Foreldre av barn som svømmer er ikke medlemmer og må løse medlemskap personlig om dem ønsker å stemme. Det er ikke lov å forhåndsstemme eller stemme på vegne av andre med fullmakt.

Er du ikke medlem kan du melde deg inn i klubben her: https://medlemskap.nif.no/SelectActivity/ParentOrChild/24269

Vel møtt!

Stavanger 25. oktober 2021

For Stavanger Svømmeklubb

Stavanger Svommeklubb Sertifisert Eliteklubb 2021

SSK Sertifisert Eliteklubb merke

Stavanger Svømmeklubb er sertifisert som en av tre Eliteklubber i Norge av Norges Svømmeforbund!