Årsmøte

14
apr
2021

Innkalling til årsmøte i Stavanger Svømmeklubb

onsdag 14 april 2021 19:00 -21:00
PÅMELDINGSFRIST ONSDAG 7. APRIL

Årsmøte 2021

Styret i Stavanger Svømmeklubb innkaller herved til årsmøte onsdag 14. april kl. 19.00. Møtet blir holdt digitalt. Link til digitalt møterom blir ettersendt til påmeldte medlemmer. Påmelding til møtet gjøres ved å trykke på registreringsknappen lengre nede på denne siden innen onsdag 7. april.

Saker som et medlem ønsker å ta opp på årsmøtet, må sendes styrets leder på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. senest 31. mars 2021. Vedlagt mal skal brukes.

Minner om at de som ønsker å avgi sin stemme på årsmøte må være betalende medlem og over 15 år. Deltakere på SSK svømmekurs som er over 15 år er også fullverdige medlemmer. Andre som ønsker å avgi sin stemme må ha betalt sin medlemsavgift på kr. 300 1 mnd. før årsmøtet avholdes. Foreldre av barn som svømmer er ikke medlemmer og må løse medlemskap personlig om dem ønsker å stemme. Det er ikke lov å forhåndsstemme eller stemme på vegne av andre med fullmakt.

Er du ikke medlem kan du melde deg inn i klubben her: https://medlemskap.nif.no/SelectActivity/ParentOrChild/24269

Fullstendig saksliste med alle saksdokumenter vil bli gjort tilgjengelig for medlemmene senest én uke før årsmøtet på klubbens hjemmeside.

Vel møtt!

Styret i Stavanger Svømmeklubb


NSF akp 2018

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.