Folkebad eller bydelshaller? Si din mening

Det er sjelden at jeg engasjerer meg i politiske saker, men akkurat nå foregår det en diskusjon rundt det nye Folkebadet kontra bydelshaller, og den saken engasjerer meg på vegne av SSC. Vi sliter med å få nok bassengtid i vår kjære by Stavanger både for publikum og svømmeidretten inkludert stup.

 

Politikerne planlegger tre basseng, 2*25 meters basseng og et 50 meters basseng. Dette er fantastisk, men framdriften er truet pga kommunens økonomiske situasjon og at de første estimatene tyder på Folkebadet blir dyrere enn antatt. Politikerne generelt prioriterer de to 25 meters bassengene foran Folkebadet og det bekymrer undertegnede. Idretten har selv satt Folkebadet på førsteplass. Bekymringen går selvfølgelig ut på om Folkebadet i det hele tatt kommer til å bli realisert i løpet av de neste årene slik som vi har drømt og håpet på.

Argumentene mine for hvorfor et 50 meters basseng bør prioriteres er som følger:

 

  1. Et basseng med 10 baner a 50 meter tilsvarer fire 25 meters basseng i vannflate
  2. I dag sliter kommunen med å tilby halltid til publikum samtidig med konkurranseidretten. I et folkebad kan både konkurranseidrett, publikum og svømmeopplæring operere side om side
  3. Et 50 meters basseng med internasjonale mål vil muliggjør store svømmeidrettslige arrangement i Stavanger by som vil gi bieffekter til flere næringer i byen vår.
  4. Svømmeidretten kan spare store reisebeløp til utenlandsleirer, noe som vil muliggjør at svømmeidretten kan drives til toppnivå av alle
  5. Politikerne tenker for snevert når de fokuserer på sin bydel. Stavanger er ikke av en slik størrelse at lokasjonen av hallen bør være det største hinderet. Politikerne bør kanskje heller fokusere på å tilrettelegge trafikktilbudet slik at byens innbyggere kan lett transporteres mellom bydelene.

 Dersom denne saken engasjerer deg, si hva du mener. Det er sjelden det er saker som kommer opp som har så stor betydning for oss som elsker vann og klorlukt:)

Nyhets arkiv:

Stavanger Svommeklubb Sertifisert Eliteklubb 2021

SSK Sertifisert Eliteklubb merke

 Stavanger Svømmeklubb er sertifisert som en av tre Eliteklubber i Norge av Norges Svømmeforbund!

Svømmekurs info

Stavanger Svømme Club Svømmekurs
Meld deg og/eller dine barn på et svømmekurs i dag! Les mer her.

alkohol svomming

Stavanger Svømmeklubb som organisasjon skal ha tydelige holdninger til alkohol. Barn og unge skal oppleve at vi tilbyr et trygt og godt miljø hvor bruk av alkohol ikke hører hjemme. Trenere, ledere og utøvere skal fremstå som gode forbilder for barn og unge og ikke drikke alkohol i samvær med utøvere.

Du kan lese mer om Stavanger Svømmeklubb sin alkohol policy samt hva alkohol gjør med treningen din her.

 Stavanger Svømmeklubb

svommeopplaering barnehagebarn stavanger svomme club small


Er du konkurranse- svømmer og ønsker å svømme med oss i Stavanger Svømmeklubb?


Klikk her for å registrere deg
så tar vi kontakt.

allerBestSSC 01
Vi var aldri i tvil..men nå er det offisielt!! Vi vant konkurransen om ALLER BESTE KLUBB!! Takk til alle som har stemt. Veldig kjekt å vinne denne konkurransen for oss alle sammen.

klubbtoy ssk

Bestilling av SSK klubbtøy
Stavanger Svømmeklubb har avtale med Melings som vår leverandør av klubbtøy. Dem har satt opp en flott kolleksjon til oss, og her kan alle som ønsker det bestille klær med klubbens logo til fornuftige priser. Tøyet bestilles her.

Vi er stolte av klubben vår, bli med oss å vise det!


Trives du i vann?
Er du blid og utadvendt?
Er du villig til å ta i et tak?
Kan du jobbe selvstendig?
Liker du å jobbe med mennesker?
Har du gode samarbeidsevner?
Liker du å jobbe mot felles mål
og resultater?


Da ønsker vi DEG
med på laget! 


Klikk her for å lese mer om ledige
stillinger i Stavanger Svømmeklubb


NSF akp 2018


NorgesSvommeskoler Original

Stavanger Svømmeklubb er stolt medlem av Norges Svømmeskole - En del av Norges svømmeforbund og tilbyr svømmeopplæring som er basert på metodikk og pedagogikk utarbeidet av Norges Svømmeforbund. Les mer her.

Samarbeidspartnere

default

 

Bestr logo wide 

 

techouse


 

HV LOGO 

 

pwc

  

klubben no


 

Mesterbakeren


spirit energy logo 500x500

fasett 


NEKjosavik

 

SAR

 

 

PRO Melings AS


 

stavangerartistbyra

Grasrotandelen-banner

medley ranking resultater terminliste
svommeforbundets sider

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.

Skal du male eller pusse opp?

Flugger andelen 980x250px Swimming

Nå kan du være med å støtte Stavanger Svømmeklubb økonomisk, samtidig som du får maling til rabatterte priser når du skal pusse opp.

Hvordan virker det?
Som medlem handler du på klubbens kontantkonto, med 20 % rabatt på hyllepris i den lokale Flügger farve butikk. Gjelder alle Flügger-varer. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
SSKs lokale Flügger farve butikk finner du her: https://www.flugger.no/finn-butikk (Forusskogen 1, 4033 Stavanger)
Flügger farve utbetaler en årlig klubbstøtte på 5 %, basert på alt kjøp som er gjennomført på klubbkontoen.

Hvordan handle?
Finn varene du trenger i butikken. Oppgi klubbnavn når du skal betale i kassen for å få 20 % rabatt.