Reisebrev 1 fra Pompano Beach, Florida

Hei alle hjemme. Her kommer hilsen nr 1 fra Florida.

Reisen over gikk utrolig bra. Alle sammen var forventningsfulle foran den lange reisen, men turen gikk utrolig bra. Vi hadde ikke mer enn nødvendig tid mellom noen av flightene, så det var rask og effektiv forflytning mellom gater og toalettstopp på alle 40. Mange var spente på møtet med amerikanske immigrasjonsmyndigheter. De ble så imponert at vi var på en 100 års jubileumstur at de var rett og slett hyggelige med oss. Det som tok mest tid var å få ut leiebilene. Alle sammen var trøtte på dette tidspunktet. Vi har leid de billigste bilene som vi fant så vi var litt usikre på tilstanden på de bilene vi fikk. Vi hadde bestilt 2 * 12 seter, 2*7 seter og en 5 seter. Etter at alle bilene var tildelt sto vi med 2*15 seter og 3*7 seter. Alle bilene er helt nye og hvite, så det er hvit kolonne av biler som kommer når vi drar av sted. Ved hjelp av GPSer og tett kolonnekjøring så fant vi fram til motellet vårt, Ronny Dee. Her ble vi møtt av eieren, Richard, en superhjelpsom eldre mann. Da hadde vi vært på reis i nesten et døgn. Jeg tror alle mann var glad for å legge hodet på puten da vi var vel innlosjert. Motellet ligger kun et par minutter fra stranden.


Den første dagen gikk stort sett med til å handle inn mat til alle rommene og finne oss til rette. Svømmerne trente basis trening på stranden og svømte på kvelden. Svømmeanlegget er helt topp, så alt ligger til rette for en fantastisk leir. Etter basisen, dro vi rett på shopping. Vi hadde kun tre timer på senteret, men alle fikk sondert terrenget og er klar for "the kill" neste gang vi kommer. Etter kveldstrening laget alle mann kjøtt, saus, spaghetti og salat. Etter det stupte alle mann i seng igjen. Vi voksne ble sittende opp for Bebbe og Igor kom fra Sverige. Superkoselig å få dem på plass og alle er forventningsfulle i forhold til å lære mer om mentaltrening.


Idag har svømmerne tre treninger: svømmetrening morgen og kveld, og basis med Marton og mentaltrening med Igor som mellompass. Innimellom treningen så dro vi til nærmeste APPLE STORE!!! Her fikk vi unnagjort Ipad og Ipod kjøp i stor stil. Det føltes deilig å skaffe seg yndede Apple produkter til halv pris.


Mellompasset var spennende i dag. Først hadde vi en introduksjon og noen øvelser som vi gjennomgikk med Igor. Deretter så løp vi intervalltrening i sanden organisert av Marton. Det var deilig å løpe langs stranden mens vannet skvulpet opp rundt bena på oss. Deretter fortsatte mentaltreningen med Igor hvor vi lærte enda noen øvelser som kan være nyttige for alle sammen. Vi har bestilt pizza som blir levert etter treningen for vi regner med at alle er slitne etter tre treninger i dag.


Nyhets arkiv:

Stavanger Svommeklubb Sertifisert Eliteklubb 2021

SSK Sertifisert Eliteklubb merke

 Stavanger Svømmeklubb er sertifisert som en av tre Eliteklubber i Norge av Norges Svømmeforbund!

Svømmekurs info

Stavanger Svømme Club Svømmekurs
Meld deg og/eller dine barn på et svømmekurs i dag! Les mer her.

alkohol svomming

Stavanger Svømmeklubb som organisasjon skal ha tydelige holdninger til alkohol. Barn og unge skal oppleve at vi tilbyr et trygt og godt miljø hvor bruk av alkohol ikke hører hjemme. Trenere, ledere og utøvere skal fremstå som gode forbilder for barn og unge og ikke drikke alkohol i samvær med utøvere.

Du kan lese mer om Stavanger Svømmeklubb sin alkohol policy samt hva alkohol gjør med treningen din her.

 Stavanger Svømmeklubb

svommeopplaering barnehagebarn stavanger svomme club small


Er du konkurranse- svømmer og ønsker å svømme med oss i Stavanger Svømmeklubb?


Klikk her for å registrere deg
så tar vi kontakt.

allerBestSSC 01
Vi var aldri i tvil..men nå er det offisielt!! Vi vant konkurransen om ALLER BESTE KLUBB!! Takk til alle som har stemt. Veldig kjekt å vinne denne konkurransen for oss alle sammen.

klubbtoy ssk

Bestilling av SSK klubbtøy
Stavanger Svømmeklubb har avtale med Melings som vår leverandør av klubbtøy. Dem har satt opp en flott kolleksjon til oss, og her kan alle som ønsker det bestille klær med klubbens logo til fornuftige priser. Tøyet bestilles her.

Vi er stolte av klubben vår, bli med oss å vise det!


Trives du i vann?
Er du blid og utadvendt?
Er du villig til å ta i et tak?
Kan du jobbe selvstendig?
Liker du å jobbe med mennesker?
Har du gode samarbeidsevner?
Liker du å jobbe mot felles mål
og resultater?


Da ønsker vi DEG
med på laget! 


Klikk her for å lese mer om ledige
stillinger i Stavanger Svømmeklubb


NSF akp 2018


NorgesSvommeskoler Original

Stavanger Svømmeklubb er stolt medlem av Norges Svømmeskole - En del av Norges svømmeforbund og tilbyr svømmeopplæring som er basert på metodikk og pedagogikk utarbeidet av Norges Svømmeforbund. Les mer her.

Samarbeidspartnere

default

 

Bestr logo wide 

 

techouse


 

HV LOGO 

 

pwc

  

klubben no


 

Mesterbakeren


spirit energy logo 500x500

fasett 


NEKjosavik

 

SAR

 

 

PRO Melings AS


 

stavangerartistbyra

Grasrotandelen-banner

medley ranking resultater terminliste
svommeforbundets sider

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.

Skal du male eller pusse opp?

Flugger andelen 980x250px Swimming

Nå kan du være med å støtte Stavanger Svømmeklubb økonomisk, samtidig som du får maling til rabatterte priser når du skal pusse opp.

Hvordan virker det?
Som medlem handler du på klubbens kontantkonto, med 20 % rabatt på hyllepris i den lokale Flügger farve butikk. Gjelder alle Flügger-varer. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
SSKs lokale Flügger farve butikk finner du her: https://www.flugger.no/finn-butikk (Forusskogen 1, 4033 Stavanger)
Flügger farve utbetaler en årlig klubbstøtte på 5 %, basert på alt kjøp som er gjennomført på klubbkontoen.

Hvordan handle?
Finn varene du trenger i butikken. Oppgi klubbnavn når du skal betale i kassen for å få 20 % rabatt.