LÅMØ 2014

{flickr set=72157640946106964}
Torsdag 6. februar, dro 20 SSC svømmere, tre trenere og en reiseleder til Førde for å delta på årets LÅMØ. På grunn av lang reisevei, måtte vi reise opp allerede på torsdagen. Etter åtte timers busstur, kun avbrutt av tre små båtturer, var vi vel fremme på hotellet i Førde. Vi kom akuratt tidsnok til å teste bassenget med en god innsvømming på ettermiddagen.

Fredagen startet med 50/100 fly for de tre yngste årsklassene, her hadde vi seks svømmere i vannet, og dette resulterte i 100 prosent pers. En god start, og mange fornøyde svømmere i hallen.

De tre eldste årsklassene åpnet stvenet med 400 fri. God innsats også av dem, og mange fine personlige rekorder. Emily Lane tok klubbens første medalje, med gull på 400 fri. Jens Petter Turøy fulgte opp med et godt løp, som resulterte i en sølvmedalje. 

Etter mye god mat, og en god natts søvn, var svømmerne klare for ny innsats lørdag morgen. Øvelsene var de samme som på fredagen, men motsatt av dagen før. 100 fly på de eldste og 400 fri på de yngste. De yngste svømmerne var først i vannet, og etter seks starter hadde de perset med over to minutter til sammen. Kjempe godt jobba av alle.
Det ble mange fine perser på 100 fly også, og Emily sto for morgenøktens første og eneste medalje, sølv.

Etter en veldig kort pause var det klart for 100/200 bryst på lørdag ettermiddag. Emily Lane tok klubbens andre gull og fikk følge på pallen av Lise Chevalier som tok en flott bronse medalje. Bronse ble det også til Mathias Lamo Kristensen.

Søndag morgen sto 100/200 rygg på programmet. Stian Pettersen var første SSC svømmer i vannet, og han svømte inn til en flott fjerdeplass. Emily Lane fortsatte medaljejakten og svømte inn til en ny flott gullmedalje. Denne gangen fikk hun også følge på pallen, med bronsemedalje og flott pers til Helene Baxter.
Stevnet ble avsluttet med 200 medley, og også dette resulterte i mange store og gode perser. Emily Lane tok klubbens og hennes fjerde gullmedalje på øvelsen.

Sammenlagt fikk vi følgende svømmere på pallen; Emily Lane 1. Plass, Lise Chevalier 5. plass, Helene Baxter 6. plass og Mathias Lamo Kristensen 5. Plass.

SSC endte opp som 10. beste klubb i vest, og svømmerne satte nye personlige rekorder på hele 83 prosent av startene sine.
Vi har hatt en super helg i Førde, og ser allerede frem mot LÅMØ 2015 i Bergen. Treningen mot dette er for lengst i gang, og vi håper å stille med en enda større og sterkere tropp til stevnet neste år.

Etter helgen er Emily Lane, Lise Chevalier, Marie Sveingard og Jens Petter Turøy klare for ÅM finalen i Stavanger i april 2014. Helene Baxter ligger som første reserve, og har fremdeles en mulighet til å komme videre. 

Vi ønsker alle finalistene lykke til på ÅM finalen i april!

Nyhets arkiv:

Stavanger Svommeklubb Sertifisert Eliteklubb 2021

SSK Sertifisert Eliteklubb merke

 Stavanger Svømmeklubb er sertifisert som en av tre Eliteklubber i Norge av Norges Svømmeforbund!

Svømmekurs info

Stavanger Svømme Club Svømmekurs
Meld deg og/eller dine barn på et svømmekurs i dag! Les mer her.

alkohol svomming

Stavanger Svømmeklubb som organisasjon skal ha tydelige holdninger til alkohol. Barn og unge skal oppleve at vi tilbyr et trygt og godt miljø hvor bruk av alkohol ikke hører hjemme. Trenere, ledere og utøvere skal fremstå som gode forbilder for barn og unge og ikke drikke alkohol i samvær med utøvere.

Du kan lese mer om Stavanger Svømmeklubb sin alkohol policy samt hva alkohol gjør med treningen din her.

 Stavanger Svømmeklubb

svommeopplaering barnehagebarn stavanger svomme club small


Er du konkurranse- svømmer og ønsker å svømme med oss i Stavanger Svømmeklubb?


Klikk her for å registrere deg
så tar vi kontakt.

allerBestSSC 01
Vi var aldri i tvil..men nå er det offisielt!! Vi vant konkurransen om ALLER BESTE KLUBB!! Takk til alle som har stemt. Veldig kjekt å vinne denne konkurransen for oss alle sammen.

klubbtoy ssk

Bestilling av SSK klubbtøy
Stavanger Svømmeklubb har avtale med Melings som vår leverandør av klubbtøy. Dem har satt opp en flott kolleksjon til oss, og her kan alle som ønsker det bestille klær med klubbens logo til fornuftige priser. Tøyet bestilles her.

Vi er stolte av klubben vår, bli med oss å vise det!


Trives du i vann?
Er du blid og utadvendt?
Er du villig til å ta i et tak?
Kan du jobbe selvstendig?
Liker du å jobbe med mennesker?
Har du gode samarbeidsevner?
Liker du å jobbe mot felles mål
og resultater?


Da ønsker vi DEG
med på laget! 


Klikk her for å lese mer om ledige
stillinger i Stavanger Svømmeklubb


NSF akp 2018


NorgesSvommeskoler Original

Stavanger Svømmeklubb er stolt medlem av Norges Svømmeskole - En del av Norges svømmeforbund og tilbyr svømmeopplæring som er basert på metodikk og pedagogikk utarbeidet av Norges Svømmeforbund. Les mer her.

Samarbeidspartnere

default

 

Bestr logo wide 

 

techouse


 

HV LOGO 

 

pwc

  

klubben no


 

Mesterbakeren


spirit energy logo 500x500

fasett 


NEKjosavik

 

SAR

 

 

PRO Melings AS


 

stavangerartistbyra

Grasrotandelen-banner

medley ranking resultater terminliste
svommeforbundets sider

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.

Skal du male eller pusse opp?

Flugger andelen 980x250px Swimming

Nå kan du være med å støtte Stavanger Svømmeklubb økonomisk, samtidig som du får maling til rabatterte priser når du skal pusse opp.

Hvordan virker det?
Som medlem handler du på klubbens kontantkonto, med 20 % rabatt på hyllepris i den lokale Flügger farve butikk. Gjelder alle Flügger-varer. Rabatten kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter.
SSKs lokale Flügger farve butikk finner du her: https://www.flugger.no/finn-butikk (Forusskogen 1, 4033 Stavanger)
Flügger farve utbetaler en årlig klubbstøtte på 5 %, basert på alt kjøp som er gjennomført på klubbkontoen.

Hvordan handle?
Finn varene du trenger i butikken. Oppgi klubbnavn når du skal betale i kassen for å få 20 % rabatt.