Søknadsskjema: Gratis svømmeopplæring for barn i barnehager kalenderåret 2021*

*Tilbudet forutsetter at regjeringen viderefører prosjektet om gratis svømmeopplæring for barn i barnehager (ka, 231, post 70), samt tilsagn om økonomisk støtte fra Fylkesmannen i Rogaland.

Vilkår og retningslinjer for tilbud om gratis svømmeopplæring til barn i barnehager

1. Søker
2. Registrer antall deltakende barn våren 2021

NB! Et barn kan delta på barnehagesvømming en gang per kalenderår. Barna som har deltatt på kurs sist år kan dermed søke igjen denne runden. En kan ikke søke for samme barn både vår og høst samme kalenderår.

3. Registrer antall deltakende barn høsten 2021
4. Ønsket ukedag/tidspunkt og svømmehall for svømmeopplæring
Vi gjør oppmerksom på at vi ikke alltid klarer å imøtekomme ønsket dag, tid og sted, men prøver så godt det lar seg gjøre. Vennligst oppgi flere alternativer som passer deres barnehage i feltet under.
5. Tilrettelegging

NB!  Barn med egen assistent i barnehagen MÅ ha med seg assistenten i vannet. Barn med kjent vannskrekk må også ha med seg assistent fra barnehagen i vannet.

6. Annet
Har du spørsmål re. utfylling av dette skjemaet eller lurer på andre ting som krever snarlig svar, send oss en epost til barnehage@stavangersvommeklubb.no
7. Underskrift

Ved signering og innsending av dette skjema aksepterer barnehagen de vilkår som fremgår av søknad om svømmeopplæring for barnehager i Stavanger Svømmeklubb kalenderåret 2021, herunder forbehold om tilsagn fra Fylkesmannen i Rogaland.

Stavanger Svømmeklubb vil kontakte den enkelte barnehage med mer informasjon etter søknadsfristens utløp, og så snart vedtak om midler fra Fylkesmannen i Rogaland foreligger.


NorgesSvommeskoler Original

Stavanger Svømmeklubb er stolt medlem av Norges Svømmeskole - En del av Norges svømmeforbund og tilbyr svømmeopplæring som er basert på metodikk og pedagogikk utarbeidet av Norges Svømmeforbund.


Kontakt info:

monica martinsen ssk

Monica Martinsen
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ikke nøl med å ta kontakt
om det er noe du lurer på!

allerBestSSC 01
Vi var aldri i tvil..men nå er det offisielt!! Vi vant konkurransen om ALLER BESTE KLUBB!! Takk til alle som har stemt. Veldig kjekt å vinne denne konkurransen for oss alle sammen.


NSF akp 2018