Laster Arrangementer

Landsstevnet den 19.-20. mars 2022 i Bergen.

Dato: 19/03/2022 - 20/03/2022

Detaljer

Start:
19/03/2022
Slutt:
20/03/2022
Kategori for Arrangement:
Hjemmeside:
https://ltmobil.medley.no/stevne.aspx?stevnenr=4081

Landsstevnet i svømming 2022.

Det er med stor glede at vi kan invitere Dreamteam til et nytt Landsstevne i 2022. I november 2021 var Landsstevnet i Oslo og Stavanger Svømmeklubb hadde 5 deltagere med der. Denne gang er det Bergensklubbene som arrangerer landsstevnet og vi ser frem til 3 fine dage i byen mellom de 7 fjell.

Mange av dere er godt kjent med Landsstevnet, men for de av dere som ikke kjenner til dette,

Landsstevnet er for mange årets høydepunkt – med konkurranse, bankett og en god sosial ramme.

Alle som kan svømme minst 25 meter kan være med på Landsstevnet. De som er ferske i svømming og/eller ikke er godt kjent med reglene, anbefales å svømme 25 meter og her er det er ingen dømming, men dommer kan rettlede, for de som ønsker dette.

Øvrige svømmer i klassene CB-CC-CD, som er approberte klasse, dvs. det svømmes etter svømmereglene. En blir påmeldt med påmeldingstid (oppnådd på stevne eller trening siste år) til hver øvelse – og ut fra tiden plasseres en i klassen en tilhører ut ifra påmeldingstid. Med dette er det slik at de som svømmer ca. like fort, konkurrerer mot hverandre.

Lørdag kveld er det bankett med god mat, dans og den klassiske stolleken – den er en sikker vinner!

Arrangementet:

Med Norges Svømmeforbunds støtte og godkjennelse, og etter deres lover
og regler, har Arna Svømme- og livredningsklubb, Bergen Vest Svømmeklubb, Svømmeklubben Delfana og Åstveit Svømmeklubb, heretter betegnet som Svømmeklubbene i Bergen, gleden av å invitere alle parasvømmere med utviklingshemming, klasse S14, til Landsstevnet i svømming 2022.

Om Landsstevnet

På Landsstevnet i svømming konkurreres det i klasse S14. For å gjøre det mer rettferdig for deltakerne, deles denne klassen igjen inn i 4 klasser, ut fra hvor fort en har svømt tidligere.

Klassen CA er en rekruttklasse for de som ikke har svømt så mye før, ikke vet hvor fort de svømmer – og/eller ikke er kjent med NSFs regler for svømming. Det er dommere til stede for å rettlede utøverne, men det er ingen dømming! Alle som kan svømme minst 25 m kan være med her.

Klassene CB-CC-CD er klasser der dommere dømmer etter NSFs gjeldende svømmeregler. Dette er klasser for de som har svømt og deltatt på stevne tidligere og er kjent med svømmereglene. Ved påmelding må en oppgi påmeldingstid – og ut fra påmeldingstiden blir en plassert i rett klasse. Se oppsett for hvilke tider som gir hvilke klasser lenger ned i innbydelsen. Det er tid oppnådd på trening eller stevne mellom 10. mars 2021 og 9. mars 2022 som skal oppgis. Har man ikke svømt øvelsen på approbert stevne i denne perioden kan man bruke tid fra trening eller stipulere tid.

Øyvind Jr Sigvaldsen og Nor Selvik er SSK sine trenere på stevnet. Ta en prat med de før påmeldingen.

Påmeldingsfrist til landsstevnet er lørdag 19. februar 2022.

Alle deltagere skal ha med en ledsager på stevnet.

Link til hjemmesiden for stevnet ser dere under detaljer her på siden. Her finner dere invitasjonen.