Leirer

Mallorca
Carrer Roada, 3, 07638 Colònia de Sant Jordi, Illes Balears, Spania
NOK. 16.000,-

Årets NM-leir går til Colonì a Sant Jordi på Mallorca 17. juni - 2. juli. NM langbane går av stabelen i Drammensbadet 4. - 7. juli.

Påmeldingen er bindende og gjelder for de som er kvalifisert, samt for de svømmere som har (realistisk) mulighet for å kvalifisere seg.

Egenandelen er lik for alle uavhengig av antall overnattinger og retur Stavanger 7. juli. Det er mulig å splitte faktura i 2 eller 3 rater.

NB. For de svømmere som skal delta og har planlagt skole uke 25 (17. juni - 21. juni) bes om å søke om fri slik at de kan delta på treningsleiren i sin helthet. Vedlegg til søknad om skolefri finner du her.

For mer informasjon les her.

Påmeldingsfrist: Søndag 24. mars.