Leirer

17
jun
2019

NM-leir og NM 17. juni - 7. juli 2019

mandag 17 juni 2019 5:00 - søndag 7 juli 2019 20:00
Mallorca
Mallorca
Carrer Roada, 3, 07638 Colònia de Sant Jordi, Illes Balears, Spania
NOK. 16.000,-

Årets NM-leir går til Colonì a Sant Jordi på Mallorca 17. juni - 2. juli. NM langbane går av stabelen i Drammensbadet 4. - 7. juli.

Påmeldingen er bindende og gjelder for de som er kvalifisert, samt for de svømmere som har (realistisk) mulighet for å kvalifisere seg.

Egenandelen er lik for alle uavhengig av antall overnattinger og retur Stavanger 7. juli. Det er mulig å splitte faktura i 2 eller 3 rater.

NB. For de svømmere som skal delta og har planlagt skole uke 25 (17. juni - 21. juni) bes om å søke om fri slik at de kan delta på treningsleiren i sin helthet. Vedlegg til søknad om skolefri finner du her.

For mer informasjon les her.

Påmeldingsfrist: Søndag 24. mars.

 


NSF akp 2018

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.