Klubbutvikling

Brodd-huset
Midjordgata 36, 4015 Stavanger, Norge
Gratis - lunsj inkludert

"Stavanger Svømmeklubb - fra konkurranse til eliteklubb?"

Hva og hvem skal Stavanger Svømmeklubb prioritere de neste 10 årene. Hvilken klubb er vi og hvilken klubb skal bli?

Styret i Stavanger Svømmeklubb har vedtatt at det skal utarbeides en virksomhetsplan og en sporslig plan. Her skal klubbens satsingsområder og mål defineres.

I den anledning inviterer styret (a) trenere og instruktører, (b) svømmere og foresatte, (c) frivillige og andre interesserte til å mene noe om SSKs fremtidige utvikling og prioritering.

Blant annet vil følgende tema bli debattert; (1) visjon og verdier, (2) økonomi, (3) bredde- og aktivitetstilbud, (4) konkurranse- og toppidrett, (5) frivillighet, og (6) organisasjon og ledelse for å nevne noe.

Utfyllende program vil bli tilgjengeligjort etterhvert - men har du en mening om hvordan SSK bør utvikles - ja da er dette stedet å møte opp!

Velkommen!

Styret i Stavanger Svømmeklubb