Klubbutvikling

22
sep
2018

Klubbutvikling - høringskonferanse høsten 2018

lørdag 22 september 2018 10:00 -16:00
Brodd-huset
Brodd-huset
Midjordgata 36, 4015 Stavanger, Norge
Gratis - lunsj inkludert

"Stavanger Svømmeklubb - fra konkurranse til eliteklubb?"

Hva og hvem skal Stavanger Svømmeklubb prioritere de neste 10 årene. Hvilken klubb er vi og hvilken klubb skal bli?

Styret i Stavanger Svømmeklubb har vedtatt at det skal utarbeides en virksomhetsplan og en sporslig plan. Her skal klubbens satsingsområder og mål defineres.

I den anledning inviterer styret (a) trenere og instruktører, (b) svømmere og foresatte, (c) frivillige og andre interesserte til å mene noe om SSKs fremtidige utvikling og prioritering.

Blant annet vil følgende tema bli debattert; (1) visjon og verdier, (2) økonomi, (3) bredde- og aktivitetstilbud, (4) konkurranse- og toppidrett, (5) frivillighet, og (6) organisasjon og ledelse for å nevne noe.

Utfyllende program vil bli tilgjengeligjort etterhvert - men har du en mening om hvordan SSK bør utvikles - ja da er dette stedet å møte opp!

Velkommen!

Styret i Stavanger Svømmeklubb


NSF akp 2017

rent idrettslag

I Stavanger Svømmeklubb er helse og ærlighet viktige verdier i vår grunnprofil. Klubben har en ambisjon om å tilby ett trygt og godt treningsmiljø for alle barn og unge som ønsker å drive med svømming, på alle nivåer. Vi ønsker å fremstå som en klubb med en klar og tydelig nulltoleranse for doping, der utøverne fremstår som gode forbilder for barn og unge.

Det er med stolthet vi nå kan profilere klubben som Rent idrettslag da vi i samarbeid med Antidoping Norge har utviklet vår egen antidopingplan og policy samt satt regelmessig antidoping opplæring på programmet for våre utøvere, trenere, styre og foresatte. Mer info om Stavanger Svømmeklubb sin antidoping policy finne du her.